İçeriğe geç

POLYESTER CTP KAPLAMA

⇓⇓⇓

Polyester ctp kaplama Nedir? Yüksek mekanik değerlerine sahip, Cam Elyaf keçe ile taşıyıcı bir matriks Polyester Reçine’nin katkısıyla kimyasal reaksiyon sağlanarak elde edilen üstün nitelikli kaplama Şeklidir. Ctp Kaplama Özellikleri nelerdir? Termoset Plastik grubundan meydana gelen Polyester Reçine, Kimyasallara karşı ve suya dayanım gerektiren yerlerde uygulanabilir. Her türlü hava koşulunda korozyon Bölgelerinde asit ve kimyasala uygun zeminlerde dahi özelliğini uzun yıllar sürdürebilen mükemmel Ctp Kaplama şeklidir. DAHA FAZLA BİLGİ EDİN..

ASİT TANK, KAZAN HAVUZ CTP KAPLAMA

⇓⇓⇓

Asit tank, Kazan Havuz Ctp Kaplama, Bazı uygulama alanları nelerdir? Sac veya Beton kazan ve havuzlara özel asit etkilerine dayanıklı Ctp Polyester Kaplama izolasyon çalışması yapılmaktadır. Korozyon ortamlara dayanımlı mekanik değerleri yüksek, esneme ve çekme mukavemeti az sağlamlık bakımından özel olarak tasarlanmaktadır. Asit ortamındaki kazan, galvaniz, sac, depo, kuyu, herhangi bir zemin mesela betonarme beton zemin ve havuz gibi  tüm zeminlerde uygun polyester reçinesi izoftalik veya Vinil ester ile cam elyafı takviye edilerek uzun yıllar korozyon çürüme dayanımı sağlamaktadır. DAHA FAZLA BİLGİ EDİN..

PROJELERİNİZDE UYGUN EKONOMİK FİYAT

Firmamız Polyester ctp kaplama, proje bazlı fiberglas polyester üretimleriniz için ekonomik fiyatlarla yanınızdadır.

BÜTÜN PROJELERİNİZ İÇİN ZAMANINDA TESLİMAT

Zaman çok değerlidir. siparişlerinizde zamanında teslimat.

HIZLI FİYAT DÖNÜŞÜ

Projeleriniz ile ilgili fiyat teklifi talepleriniz için firmamız ile iletişime Geçiniz. Gün içerisinde hemen geri dönüş sağlanacaktır.

PROJE BAZLI FİBERGLAS POLYESTER ÜRETİMLER NELERDİR?

 Fiberglas ürünlerin üretiminden bazı başlıklar nelerdir? Firmamız proje bazlı fiberglas malzemesinden el yatırması yöntemi ile bir çok ürün çıkarmaktadır. Yaptığımız bazı fiber üretimler; Fiber şehir mobilyaları, fiber banklar, reklam totemleri, fiber saksı, fiber küre, fiber kubbe ( hamam kubbesi tavanı, camii ve şadırvan kubbe), fiberglas oto araç parçaları, polyester giriş resepsiyon bankoları, çeşitli polyester döküm işleri.

FİBER SAKSI İMALAT

Öncelikle Fiber saksı nedir? fiber saksı, kalıplama yöntemi ile çeşitli modellerde polyester ile cam elyafın karışıp reaksiyona geçmesi ile oluşan bir tür malzemedir. fiber saksı kalıpları, üretilecek saksı modeline göre şekillendirilir. Neden fiber saksı tercih edilmeli? hafif olmasına rağmen sağlamdır, istenilen renkte üretilir. Sınırsız ölçü ve model üretimi ve sınırsız renk seçeneği.

3D BOYUTLU FİBERGLAS İMALAT

3d boyutlu fiberglass ürünlerin nelerdir? üretimlerden bazı başlıklar; küre ve top formları, reklam ürünleri, fiberglas masa şehir mobilyaları, proje bazlı özel tasarım imalat, fiber spa hamam kubbe, fiberglas orjinal otomotiv parçaları, prekast kalıplar, sudan ve kimyasal etkenlerden etkilenmeyen paslanmaya ve korozyana dayanıklı özel fiberglas üretimler, mimari özel fiberglas imalatlar, makina parçaları, özel muhafaza kutuları, peyzaj sektörüne fiber saksı imalatı.

CTP POLYESTER FİBERGLASS ÜRETİMLER

CTP POLYESTER KUBBE İMALATI
POLYESTER SAKSI İMALAT
POLYESTER SAKSI İMALATI
Fiber saksı nedir?

fiber saksıların ömrü uzundur, çürümez ve küflenmez her türlü doğa koşuluna dayanıklıdır. iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılır. fiber saksı istenilen sınırsız ölçü ve renkte üretilir. 

Fiberglas cam elyaf ve Polyester ‘in Birbiri ile karışımı ile elde edilen fiber materyali çeşitli modellerden yapılan kalıplar ile saksı formuna dönüşmüş haline Fiber saksı veya fiber saksı üretimi denir. Uygun fiyat ve kaliteli saksı için lütfen firmamız ile iletişime geçiniz.

 

Ctp fiberglass Polyester Nedir?

Fiberglas, polyester ve ctp malzemesinin iki hammaddesi vardır. Polyester reçine ve cam elyaftır.

Polyester reçineler nedir? Çok esnektirler ve belirli bir ısıya, kimyasal gereksinimi olan yerlere ve aleve karşı dayanımlıdır.

Cam elyaf Nedir? Polyester reçinesine sağlamlık vermek için takviye edilen çok ince cam telciklerinden oluşan  cam lifidir.

Cam elyaf ve polyesterin karışımından oluşan uygulama ürünleri nelerdir? İnşaat sektörü, havacılık sektörü ve otomotiv sektöründe başlıca yaygın olarak kullanılmakta.

Cam elyaf Polyester (Ctp) Fiberglass Fiber imalatı Sağladığı Avantajlar Nedir? 

  • Darbelerde Yüksek mekanik dayanım
  • Yüksek izolasyon kaplama değerleri, Korozyona dayanım
  • Modern ve estetik tasarım imalatı
  • Elektriksel etkenlerden korunum elektriği iletmemesi
  • Hafif olması, yüksek mekanik dayanımın hafif ve daha ucuz maliyetle sağlanması
  • Yanmaz özelliğine ve kimyasala dirençli imalat elde edilmesi
  • Doğa koşullarına dayanıklı olması uv ışınlarından ve soğuk sıcağa dayanıklı olması
  • Düşük yatırım olanağı ve düşük kalıp maliyeti.

Fiberglass fiber kalıp/Ctp polyester imalat

Fiberglass fiber kalıp ne demek? Nedir? cam elyaf kalıp, Ctp Kalıp veya Polyester kalıp diye adlandırıp bilinmektedir. Fiber kalıp yapımında öncelikle model aşaması vardır. polyester fiber kalıp imalatı için gerekli ana malzemeler polyester reçine ve fiberglas olarak bilinen cam elyaf lifi ve uygulamada kullanılacak yanı sıra yardımcı ara malzemelerdir.  fiberglass fiber kalıp yapımı ve ctp polyester imalatı ile ilgili fiyat bilgisini firmamız ile iletişime geçerek teklif talebinde bulunabilirsiniz.

DEVAMINI OKU..

Devamını oku: Anasayfa